Župni oglasi- Božić 2021

ŽUPNI OGLASI – BOŽIĆ 2021.
Svetu misu Polnoćku slavimo točno u ponoć.
Na BOŽIĆ svete mise slavimo u Lipicama – 9 sati, Brinju -11 sati i Letincu – 14 sati.
U nedjelju slavimo blagdan Svete Obitelji. U Brinju svetu misu slavimo u 11 sati. Nakon svete mise biti će blagoslov roditelja i djece. Istoga dana je kalendarski spomendan svetog Stjepana Prvomučenika. U Holjevcima imamo crkvicu posvećenu u čast sv.Stjepana u kojoj ćemo slaviti svetu misu u 16 sati.
U ponedjeljak je blagdan sv. Ivana apostola i evanđelista. Svetu misu slavimo u 18 sati.
Hvala svima koji ste se potrudili da nam i ovaj Božić prođe u lijepom ozračju. Hvala ministrantima, čitačima, zboru, orguljašima, pomoćnicima u crkvi i župnoj kući, ekipi koja je izgradila i postavila jaslice u župnom dvorištu i u crkvi. Hvala svima koji darujete za potrebe naše župne zajednice, Caritasa i ostalih potreba.
Veliko hvala svima.
Ove godine smo odlučili izdati i prvi broj našeg župnog lista i to u digitalnom obliku. Hvala vjeroučiteljici Josipi na inicijativi i trudu u uređivanju župnog lista.
Svima vama poštovani župljani, ljudima brinjskog kraja u domovini i inozemstvu i svim ljudima dobre volje želim čestit Božić i blagoslovljeno novo 2022. ljeto Gospodnje.
https://read.bookcreator.com/ooLIbyzbQ3SeUW3PJ5ZtBeKn17u1/scpXsXHHRTeOsuqotC_AZw?fbclid=IwAR11wzyZ_4FG-jXgItcZkqL4Dg-EtrsYPUoLqgz-U18zSO1fdzQ0SCJ6Sik